Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв спортен филтър да избера?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

за боксер по принцип съм чувал че е по добре да е в кутията, за Т.С. не знам?а за марка съм на 1000% K&N
    Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

Кажете конкретни магазини в София където мога да намеря J&R или K&N ?
      Аlfa Romeo 146 1.6 TS 16v 97'

Comment

И аз съм с К&Н и е мн добър...Лично аз ти препоръчвам К&Н
        В нета го потърси...

ALFA 145 1.6 ТS `97
        & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

купи си от 15 лв спортен много ще се цепи евтин е и като дойде време даго сменяш направо с двигателя се сменя

Comment

тя тая щаига за тва върви толкова със такъв караш нали
            АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy`
              ааа не аз писах в една тема сложил съм чорап на трабата захванал съм го с ластици за коса перфектен звук динамика на мотора и нисък разход на гориво .... няма смисъл да давам 15 лв за (спортен) понеже неси заслужава нали е на щайга

Comment

ми хаиде тогава като е щаига под мишница със чорапа и бегом марш във опел форума не грешка на вторични исках да кажа

Comment

ми хаиде тогава като е щаига под мишница със чорапа и бегом марш във опел форума не грешка на вторични исках да кажа
                  хаха ти така ли направи със твоя танк несе обиждай ама колата ти е малко по добра на външен вид от лада 7-ца нещо като фазимодо е айде пиши си във форума ама не на мене както и аз нети бях писал 1-ви че после ще кажете че пак аз се дразня

Comment

Пич, ако ми кажеш кво е тва Фазимодо те признавам. Може би Квазимодо?
                    Айде стига срахте и си мерихте пишките, темата е за спортни филтри, а вътре само лайна. Има лични съобщения.

А ако 146 е с малко по-добър дизайн от Лада 7-мица, то Тиграта сигурно е бобслей на колела или...?
                    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                    Mazda 6 2.3 2005
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от dermeister
                      Пич, ако ми кажеш кво е тва Фазимодо те признавам. Може би Квазимодо?
                      Айде стига срахте и си мерихте пишките, темата е за спортни филтри, а вътре само лайна. Има лични съобщения.

А ако 146 е с малко по-добър дизайн от Лада 7-мица, то Тиграта сигурно е бобслей на колела или...?
                      е поне малко ме разсмя .... та малко по темата
                      мога да ти предложа К&n АЗ карам с такъв и съм доволен поне от звук

Comment

Добре, а последно от неконусен ами реплейсмънт или там както се води в кутията има ли смисъл?
                        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                        Mazda 6 2.3 2005
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от dermeister
                          Добре, а последно от неконусен ами реплейсмънт или там както се води в кутията има ли смисъл?
                          панелен искаш да кажеш ? ами трябва да вършат една и съща работа ... поне ще ти вади добър звук.. даже някой предпочитат панелните понеже на конусните им трябва добра излоция от топлия въздух понеже може дая спънеш повече отколкото с оригиналния ....

Comment

Вече избрах конусен на J&R днес или утре се разбрахме с момчетата от ХЕЕД да го монтираме.
                            Аlfa Romeo 146 1.6 TS 16v 97'

Comment

колата ми на външен вид е по красива от теб и от грозния ти опел правилно всеки да си пише във форума само че има много нагли парчета като теб които не разбират кога трябва да се спрат както и да е няма значение колега правилен избор си направил със покупката преди да си сложа конуса карах със реплеисмент и да ти кажа не бях особенно доволен докато със конуса коренна разлика сам ще се убедиш във това не ги слушаи тука някои какво ти говорят монтираи си конусчето и тва е няма смисъл да си играеш да махаш кутията отдолу пък ако искаш пиши ми на скаипа имам мисля една две снимки да ти покажа как стои филтъра

Comment

Пич мисля че момчето е спряло да се заяжда и май не той е започнал пръв.Колкото до другите му словоизлияния в други теми,ми серете си там и не омазвайте всички теми с вашите пишкомерения
                                Айде със здраве

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Working...
                                X